joi, 9 aprilie 2009

Visez

Una din piesele mele de suflet, ca toate celelalte pe care le-am compus. Asta, in comparatie cu celelalte are si versuri. Si inca un lucru: E inregistrata de acum 5 ani de zile.

18 comentarii:

giuly spunea...

good !

Anonim spunea...

piesa asta merită un clip :)

NB

Catalina spunea...

Gay, ca-ntotdeauna. Mi-e mie rusine de rusinea ta cand aud asemenea creatii. N-ai invatat nimic din era Diaconu.

Watzy spunea...

Asta este opinia ta si a lui Diaconu. Chiar nu exista aceasta "era Diaconu", dupa cum spui tu. Dar asta e problema voastra...a ta si a lui... Un om mai cu creier nu ar spune asa, ci ar invata sa se adapteze si sa mai priveasca si din alte puncte de vedere. Faptul ca asculti tu rock sau metall sau heavy metall nu inseamna ca piesele de genul asta sunt gay. Si sincer, nu mi-e rusine, ci ma mandresc cu ceea ce compun. Asta sunt eu si asta e muzica ce ma defineste.

eli spunea...

doamne :| e...frumos..:) bravo!

Unknown spunea...

visez si eu acum la tine... te iubesc!

Anonim spunea...

Cantecul asta imi aduce aminte de anii de liceu... :) Ma bucur mult ca ti-am gasit blogul. Ce mai zici? Nu ne-am mai auzit de ceva vreme...

Poti sa-mi scrii la odeena@gmail.com daca vrei. Chiar m-as bucura sa aud ceva noutati.

Odeena a.k.a. Buttoyash a.k.a. tipa care trimitea perle pe mail in fiecare vineri dimineata :)

Catalina spunea...

Asta e discurs de menelist, daca iti aduci aminte... era Pruteanu (ka naiba macar asta sa existe). Nenea nu suntem noi (eu si Diaconu) vinovati ca chestiile pe care le compui si numesti muzica e de o calitate inexistenta nici macar dubitabila. in plus. Tu n ai auzit de note. La tine exista doar sunete pe calculator si vocea aia de eunuc. versuri de cacat... dar daca asta te reprezinta pe tine e ok. Pacat ca oamenii din jurul tau te mint in halul asta

Watzy spunea...

Tu nu stii sa faci diferenta intre muzica pe care o compun si manele, se pare. Si nu cred ca oamenii din jur ma mint, ci isi spun parerea lor personala, care aparent nu coincid cu a ta. A... ca esti frustrata si ca lasi comenturi de cacat ca sa te iei de lume ca te plictisesti, e problema ta. Si daca vrei sa fac pe durul si eu, stim ce faci cand te plictisesti! (Vezi intamplari de la mare)

mirela spunea...

robert, nu te lasa influentat de gurile proaste, canti foarte frumos si tinand cont ca piesele sunt facute de tine de la A la Z "jos palaria".
catalina, lasa-te nana de sportul asta de a posta comentarii. esti cam varza tu asa, dar gaseste-ti alt antidot la plictiseala. Cand o sa compui si tu o piesa in intregime atunci sa comentezi sau daca ai, desi nu cred ca la cum gandesti nu poti compune nici o poezie de gradi, atunci posteaz-o frate sa o vedem si noi. Si pe cuvantul meu ca imi retrag cuvintele.

Anonim spunea...

@Catalina

'Muica cum ai aterizat pa'cilea,"gutza" sau carnat minune ii gasesti daca butonezi pe google.
Dar na hai sa treaca de la noi ca se mai ratacesc maimutele.
Oricum referitor la niste "kestii" spuse de tine cum ar fi :
"Gay, ca-ntotdeauna" ilumineaza'mi si mie oichii din filosofia ta asupra heterosexualitatii,ce ti se pare asa gay la piesa asta ? macar e compozitie proprie,eh na acu nu prea se asculta pe'aci tokio hotel sau rbd dar na ..
"Asta e discurs de menelist" uhm .. manelist probabil,ma rog..hmm robert manelist .. ce sec ,ma intreb oare poti mai mult de atat ?
"n ai" corect .. n'ai sau n-ai
"eunuc" lol n'ai tupeu sa imi definesti si mie asta =))
"oamenii din jurul tau te mint"
pun pariu ca ti'a intarziat ciclul ^^
..da oamenii mint dar nu pa aci ,eu nu stiam ce calitati mai are robert,sincer sa fiu imi place ceea ce face.
Na daca vei pleca pe impresia ca toate astea nu prea au sens iti zic mai scurt o vorba de la Parazitii..........................
....................tampito.
Hai palalila.
ps .robert nu o baga in seama ca se invata ;)

Catalina spunea...

Nivel suburban, ce sa le faci. Watzy mama, tu stii cat valorezi si cate acorduri, note, masuri stii in muzica. Site-urile si programele nu te fac compozitor. Da, nah, cand mai vine Covaci in Romania iti aranzez o intalnire. Iar Andre, sfat parintesc... mai pune mana pe biologia de a saptea si dupa aceea facem teoria limbii romane cat vrei. Iti dau ce definitii vrei tu, ca deh, am si eu vreo 2 clase.

Watzy spunea...

Aparent ai o problema. Am zis eu vreodata ca sunt mare compozitor? Nu cred. Da-mi voie sa te corectez: site-urile si programele te pot face compozitor, orice stil de muzica ai compune sau orice poza sau film ai face. Fiindca totul in ziua de azi se bazeaza pe acorduri, note muzicale, imagini si mai ales programe. Pana si Covaci ti-ar spune lucrurile astea. Dar ce sa facem.... vorbesti despre ceea ce nu cunosti. Ai numai figuri si aere de superioritate, faci comentarii rautacioase mereu, provoci pentru a fi provocata; aceste lucruri scot la iveala ce fel de persoana disperata dupa atentie esti.

Apropos: vrei sa vezi mare compozitor cu programe si site? Intereseaza-te de Inon Zur si asculta putin ce compune, si dupa aceea mai comenteaza la adresa mea.

Cat despre ceilalti care comenteaza, fiecare cu opinia sa, nu neaparat nivel suburban. Nu uita ca si tu esti, la randul tau, la acelasi nivel de "suburban" ca multi altii.

Catalina spunea...

Dear, zceam ca habar n-ai de acorduri, note, masuri si fara astea nu poti fi compozitor, mare sau mic. Nu stiu daca iti amintesti, dar eu am cunostinte de teorie muzicala, stii tu pian... cursuri serioase and chestii. Intentia mea nu era sa fiu mean, serios. Eram sincera.
Covaci... asta compune cu chitara in mana nu cu programele. Dar preferi sa dai vina pe mine decat sa pui mana pe carte, daca tot vrei apreciere.
Suburbana... hm...poate, nu la fel de mult ca unii amici de-ai tai. Iar atentie am mai mult decat imi trebuie. Dar tu n-ai de unde sa stii asta.

Watzy spunea...

"Dear", daca nu aveam habar de acorduri / note / masuri / teorie muzicala nu eram in stare sa creez nici macar pe computer. Iar muzica si a compune nu consta doar in a cunoaste acesti termeni, ci de a avea si ALTCEVA pe langa. Acest ALTCEVA se numeste ureche muzicala si capacitatea de a crea ceva. "Carte" in ceea ce proveste muzica am facut, deoarece ca STUDII in domeniul muzicii am vioara si pian, in caz ca nu stiai.

Iar in ceea ce te priveste, m-am saturat sa fiu luat la bani marunti de oameni cum esti tu. Iti propun ceva: daca esti asa mare critic si spui ca ai atatea cunostinte in domeniul muzical, te provoc sa imi compui o piesa muzicala, de la cap la coada. Versuri, instrumente, orchestratii.

Pana atunci, nu iti mai pierde vremea in a scrie comentarii inutile. Astept un rezultat din partea ta.

Jovany spunea...

Mane ... sa iti aduci aminte de anii din liceu... continua k ai talent :)

Anonim spunea...

Catalina

Daca nu as simti ca ai ceva personal de reclamat in comentariile tale agasante, as putea depista ceva patologic in insistenta cu care revii, in atacurile la persoana si chiar in limbajul trivial.
Ce-ar fi sa incerci sa te referi la calitatile muzicale si sa intelegi, daca poti, ca sunt propuneri, nu piese de concert ? :) Eventual incearca sa te racoresti pe mess de nemultumirile personale...

Ai noroc ca Robby e prea manierat ca sa te puna cu botul pe labe cum meriti! :D

Andrei Ciortan spunea...

@Catalina

"Covaci... asta compune cu chitara in mana nu cu programele."
Desteapto ca fapt divers chiar daca compune cu chitara in mana,necesita si compu mai documenteazate.
"Iar Andre, sfat parintesc... mai pune mana pe biologia de a saptea si dupa aceea facem teoria limbii romane cat vrei. Iti dau ce definitii vrei tu, ca deh, am si eu vreo 2 clase."
You have no freakin' idea cat stiu si ce stiu,iar cu teoria limbii romane chiar te rog.
Lenea de a tasta acum o scurta definirea a creierasului si personalitatii tale paradoxale
ma depaseste.
Dar iti promit ca in una din zilele astea cand voi avea o pofta interminabila de tasta,iti voi face acea descriere.
Pana una alta fuck off.

Ps.dupa comenturile care le lasi tu fie esti o fiinta nebagata in seama ,fie esti bucuresteanca..hmm oare cum este .. ?